10 Haziran 2019

“SÖZÜMÜZÜ TUTTUK”
SALI GÜNÜ ÇEVRE MAHALLELERİMİZDEN ÜCRETSİZ SERVİS KALDIRIYORUZ.

18.06.2019 tarihinden itibaren her hafta Salı günü sabah saat 07:00’de minibüs kalkış noktası olarak belirlenen Yeşilöz ve Çandır mahallelerimizden ÜCRETSİZ servis kaldırılacaktır. Kalecik’ten servis dönüş saati 13:00’tür.
Yeşilöz güzergahı sırası ile Yeşilöz, Hasayaz, Değirmenkaya, Karahöyük ve Çiftlik mahallelerimizdir.
Çandır güzergahı ise sırası ile Çandır, Dağdemir, Hacıköy, Keklicek, Akkaynak ve Kızılkaya mahallelerimizdir.

Güzergah üzerinde bulunmayan mahallelerimizde ikamet edip servisten yararlanmak isteyen vatandaşlarımız, Yeşilöz ve Çandır mahallelerimizde kendi imkanlarıyla ulaşarak servisten yararlanacaktır. İlerleyen süreçte tüm çevre mahallelerimizden araç kaldırılması planlanmaktadır.
Tüm halkımıza duyurulur.