Kalecik Belediyesi

KALECİK BELEDİYESİ’NDEN CORONA VİRÜSÜ ÖNLEMLERİ

Geri

KALECİK BELEDİYESİ’NDEN CORONA VİRÜSÜ ÖNLEMLERİ

10 Mart 2020

Kalecik Belediyesi Yeni Corona Virüsü’ne yönelik alınan tedbirler kapsamında, vatandaşların yoğun kullandığı bölgelerde dezenfekte çalışmalarını gerçekleştirdi.

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Türkiye'de bir kişide Corona virüsün testinin (COVID-19) pozitif çıkmasını duyurmasının ardından, ülke genelinde belediyeler hastalıktan korunmaya yönelik hijyen çalışmalarını sıklaştırdı.

 

İLÇE’DE Kİ TÜM YAŞAM ALANLARI DEZENFEKTE EDİLİYOR

 

Kalecik Belediye Başkanı Dr. Duhan Kalkan, Corona Virüsü’ne yönelik alınan tedbirler kapsamında toplu yaşam merkezleri olan ilçedeki bütün Kamu kurumlarının, toplu ulaşım araçlarının, durakların, Bankamatiklerin, park ve bahçelerin, bankların, Camiilerin ve vatandaşların günlük yaşam içerisinde bulunduğu her ortamın dezenfekte edildiğini açıkladı.

 

Başkan Kalkan, “İlaçlama çalışmalarımız periyodik olarak devam edecek. Başta Camiler ve ibadethaneler olmak üzere vatandaşlarımızın sıklıkla kullandığı toplu taşıma araçları, pazar yerleri, cadde ve sokakları Belediyemiz tarafından oluşturulan özel dezenfekte ekibi ile sterilize etmeye devam edeceğiz. Devletimizin almış olduğu önlemleri ilçemizde harfiyen uygulayacağız.” İfadelerini kullandı.