KALECİK BELEDİYESİ 60 YAŞ ÜSTÜ 1951 AİLE VE 5853 VATANDAŞA KALBE UN, MAKARNA VE EKMEK DESTEĞİ SAĞLADI.

21 Mart 2020

Aylar önce Çin'in Vuhan kentinde başlayarak kısa sürede tüm Dünyaya yayılan Koronavirüsü ülkemizde de etkisi gösterirken, salgında riskli grupta yer alan vatandaşlarımız için tedbirler genişliyor. Son olarak, İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge ile yaşlıların sokağa çıkması kısıtlanırken, Kalecik Belediyesi 60 yaş üstü vatandaşlara destek çalışması başlattı.

Kalecik Belediyesi ekipleri, Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkmamaları gereken 60 yaş üstü vatandaşların evlerine Kalecik Belediyesi'ne ait KALBE Un Fabrikası'nda üretilen Un ile birlikte Makarna ve Ekmek götürerek, onları yalnız bırakmadıklarını gösterdi.

Ayrıca yaşlı vatandaşlar, her türlü ihtiyaç ve gereksinimleri için Belediye ekiplerini arayarak yardım talep edebilecek.