14-20 Nisan Şehitler Haftası

14-20 Nisan Şehitler Haftası

14 Nisan 2019
Bugün huzur ve güven içerisinde yaşama imkanına sahip olduğumuz Güzel Ülkemizi kanları ile yoğurarak bizlere bırakan Şehitlerimizin fedakarlıklarını hiçbir zaman unutmamalıyız. Bu mukaddes yurt topraklarının korunması için birlik ve beraberlik içinde verilen mücadeleyi millet olarak idrak etmeli, gelecek nesillere bu bilinci aktarmayı, bu güzel vatanı bizlere emanet eden ecdadımıza karşı bir borç bilmeliyiz.

Milletimizin üzerinde yaşadığı toprakları vatan yapma, milli varlığımızı sürdürme, bağımsızlık, insanlık ve barış ideali uğruna canlarını feda eden; birlik ve bütünlüğümüzün, yurt sevgimizin, bayrağımızın ve özgürlüğümüzün ölümsüz simgeleri olan Aziz Şehitlerimizi, her yıl olduğu gibi, bu yıl da rahmet, minnet ve şükranla anıyor, değerli ailelerine esenlikler diliyorum.

Dr. Duhan KALKAN
Kalecik Belediye Başkanı