BAŞKANIMIZIN KURBAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKANIMIZIN KURBAN BAYRAMI MESAJI

16 Haziran 2024

Mübarek Kurban Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlar, birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği özel günlerdir. Bu mübarek günlerde sevgi, saygı ve hoşgörü çerçevesinde, büyüklerimizi ziyaret edip, küçüklerimizi sevindirerek, komşularımızla ve dostlarımızla bir araya gelerek gönül köprüleri kurmalıyız. Kurban Bayramı, paylaşmanın, ihtiyaç sahiplerine el uzatmanın ve kardeşlik duygularını pekiştirmenin en güzel yollarından biridir.

Bu vesileyle, tüm Kalecik halkının Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum. Sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice bayramlar diliyorum. Kurban Bayramının ilçemize, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

DİĞER DUYURULAR